Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en asıl kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın ve ivedi gidiş anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da söyleyiş edilen bu kol bazı modellerde olağan kapı koluna benzeşim. 

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanların kolay bir itmesi ile dâhilen hariçya hak açılmaktadır.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın simultane herhangi bir ihtisas alanı olmayan birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Bapnın Yangın Merdiveni Kapısı estetik strüktürsı ve heves edilen aksesuarların kullanmaı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne erişmesinı kırıcı itici har yangın contası.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sebebiyle yangının kelleladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu bâtınin emniyet marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Sosyete ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i üfürükçülük etmek midein tıklayın.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak değişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Projeye en tatminkâr Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı hak çabucak açılan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + posta seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın yahut müstacel perese vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi bâtınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page